Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024
29.3 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΕκπαίδευσηΑπονομή Βεβαιώσεων Παρακολούθησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων ενηλίκων

Απονομή Βεβαιώσεων Παρακολούθησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων ενηλίκων

- Διαφήμιση -

Ο Δήμος Ρόδου σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης ξεκίνησε από το Δεκέμβριο 2013 την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις εθνικής εμβέλειας μέσω του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης του Δήμου.

Στο πλαίσιο λειτουργίας του υλοποιήθηκαν δωρεάν προγράμματα εκπαίδευσης σε περίπου 500 ενήλικες, κάτοικοι του Δήμου Ρόδου, κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης στις θεματικές ενότητες:

  1. ΟΙΚΟΝΟΜΙA – EΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
  2. ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  3. ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
  4. ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  5. ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ
  6. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ
  7. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΟΜΑΔΩΝ

 

Ταυτόχρονα υλοποιήθηκε και ο πρώτος κύκλος του εκπαιδευτικού προγράμματος εθελοντικής δράσης για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών «Προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους – ΠΡΟΤΕΚΤΑ» που διοργάνωσε το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Ρόδου μαζί με το τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ρόδου και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας.

- Διαφήμιση -

 

Με τη λήξη της σχολικής περιόδου ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Στάθης Κουσουρνάς θα απονείμει τις Βεβαιώσεις Παρακολούθησης των Εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε τελετή που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Αυγούστου στην αίθουσα εκδηλώσεων στο πάρκο Ροδίνι στις 19:00μμ. Οι εκπαιδευόμενοι που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής μπορούν να καλούν τη Διεύθυνση Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού από τις 10:00πμ έως 12:00μμ στα τηλέφωνα: 22410-32722, 22410-79801 και 22410-30198.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα