Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
29.9 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΠολιτισμόςΟ «ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ» συνεργάζεται με τη Εκπαίδευση

Ο «ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ» συνεργάζεται με τη Εκπαίδευση

- Διαφήμιση -

Ο “Θρόνος του Ήλιου” ξεκινάει συνεργασία με την Εκπαίδευση και προσκαλεί τα σχολεία που θέλουν να παρακολουθήσουν το θέαμα 9 Διαστάσεων με θέμα την Ιστορία της Ρόδου και να παίξουν στο Επιμορφωτικό Ομαδικό του Θρόνου του Ήλιου, να επικοινωνήσουν με τον πολυχώρο για να δηλώσουν συμμετοχή.

Μέσα στο χειμώνα, περισσότερες ταινίες με εκπαιδευτικό περιεχόμενο, που έχει προβάλει και το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, θα προβληθούν στη διαδραστική αίθουσα του «Θρόνου του Ήλιου» προσαρμοσμένες όμως στις 9 διαστάσεις. Στην αίθουσα προβολών αξιοποιείται η σύγχρονη τεχνολογία για τη μετάδοση της γνώσης κι έτσι ταινίες ιστορικού και οικολογικού χαρακτήρα που προβάλλονται στο Ι.Μ.Ε θα ταξιδέψουν πλέον και στη Ρόδο, για να δοθεί η δυνατότητα να τις παρακολουθήσουν οι Ρόδιοι, μεγάλοι και μικροί, που μέχρι πρότινος είχαν δυνατότητα να παρακολουθήσουν τέτοια θεάματα μόνο στην Αθήνα και μάλιστα με περιορισμένα ειδικά εφέ σε σχέση με αυτά που διαθέτει ο «Θρόνος του Ήλιου».

O Θ.τ.Η. έχει να δώσει πολλά στον πολιτισμό και την εκπαίδευση, καθώς, εκτός από το ιστορικό εκθετήριο που λειτουργεί στον προθάλαμο με τις παράλληλες προβολές από τα αρχεία των Ιταλών (που διατέθηκαν από τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας), φιλοδοξεί ακόμα να φιλοξενήσει και ποικίλες άλλες πολιτιστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

- Διαφήμιση -

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Το 1ο σινεμά 9 διαστάσεων στην Ευρώπη, προβάλει και επικοινωνεί με μοναδικό τρόπο την ιστορία του Νησιού της Ρόδου έτσι ώστε να μείνει αξέχαστη και είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας άνω των 5 ετών.

Όσα σχολεία, δημοτικά ή γυμνάσια / λύκεια επιθυμούν να κλείσουν μία προβολή για τις τάξεις τους, μπορούν να επικοινωνούν άμεσα με το σινεμά στο 22410 76850.

Για τα σχολεία γίνονται ειδικές τιμές στο εισιτήριο εισόδου για τους μήνες Σεπτέμβριο – Οκτώβριο – Νοέμβριο.

ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

Για τα μεγαλύτερα παιδιά γυμνασίου και λυκείου, δίνεται η δυνατότητα, κατά την επίσκεψη τους στο χώρο, να οργανωθούν σε ομάδες 3 ή 4 ατόμων και να παίξουν στο επιμορφωτικό παιχνίδι του «Θρόνου του Ήλιου», να βρουν τις κρυμμένες απαντήσεις μέσα στα κείμενα του ιστορικού εκθετηρίου και να κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια για τις επόμενες 5 νέες ταινίες 9 διαστάσεων που θα προβληθούν με εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

- Διαφήμιση -

Για τα σχολεία της Α/βάθμιας εκπαίδευσης, θα παρέχεται έτοιμο ερωτηματολόγιο στους δασκάλους, βασισμένο στο περιεχόμενο της ταινίας, που θα μπορούν να αξιοποιήσουν μέσα στις τάξεις, αξιολογώντας έτσι τις γνώσεις που απέκτησαν τα μικρότερα παιδιά, κατά την επίσκεψη τους στο θέαμα.

Για σχολεία από τη Σύμη ή άλλα νησιά, που θέλουν να επισκεφτούν το σινεμά, μπορούν να επικοινωνούν πρώτα στο 6972178603 για να διερευνηθεί η δυνατότητα έκπτωσης και στο ναύλο του πλοίου.

Η εταιρία «9η Διάσταση» είναι ανοιχτή σε περισσότερες ιδέες – προτάσεις που μπορεί να κάνουν αυτή τη συνεργασία ακόμα πιο αποδοτική στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των μικρών μας φίλων.

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Ο «Θρόνος του Ήλιου» συνεργάστηκε στις 27 Σεπτεμβρίου με το γραφείο πληροφοριών τουρισμού του Δήμου Ρόδου και πραγματοποίησε δωρεάν προβολές για τους επισκέπτες του νησιού μας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού. Σχεδόν 250 θεατές παρακολούθησαν το θέαμα και καθώς οι 4 προγραμματισμένες δωρεάν προβολές δεν ήταν αρκετές, άλλη μία 5η έγινε εκτάκτως για το κοινό που είχε ενημερωθεί για την προσφορά του «Θρόνου του Ήλιου», καθώς η εταιρία «9η Διάσταση» επιθυμεί να συνεισφέρει το δικό της λιθαράκι στην ανάδειξη και τουριστικού μας προϊόντος και στην προβολή της ιστορίας του τόπου μας.

 ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

- Διαφήμιση -

Ο «Θρόνος του Ήλιου» μπορεί να φιλοξενήσει διάφορες εκδηλώσεις, όπως ομιλίες, εκθέσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, σεμινάρια, συγκεντρώσεις συλλόγων και άλλες πολιτιστικές οι κοινωνικές δραστηριότητες. Αν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε την αίθουσα εκδηλώσεων, καλέστε μας στο 22410 76850, για να δούμε μαζί όλες τις δυνατότητες συνεργασίας.

Για τον Πολυχώρο – 9D Cinema

Άννα Αχιολά                                                                                       Τάσος Καρελλάκης

Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων                                                       Υπεύθυνος Επικοινωνίας

9D Entertainment Center – Θεματικό Εκθετήριο

Εθνάρχου Μακαρίου και 25ης Μαρτίου 2 – Ρόδος

www.throneofhelios.com

Τηλ. 22410 76850

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα