Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024
29.3 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΕκπαίδευσηΑπάντηση Δημάρχου Ρόδου σε επιστολή μαθητών Δημοτικού Σχολείου Κρεμαστής αναφορικά με τη...

Απάντηση Δημάρχου Ρόδου σε επιστολή μαθητών Δημοτικού Σχολείου Κρεμαστής αναφορικά με τη Γέφυρα Κρεμαστής

- Διαφήμιση -

Τους μαθητές της Δ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Κρεμαστής συγχαίρει ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, για την πρωτοβουλία τους να αναδείξουν, με την επιστολή τους σε περιφερειάρχη και δήμαρχο, το μείζον θέμα της Γέφυρας Κρεμαστής και την ευαισθητοποίηση τους στο συγκεκριμένο ζήτημα. Τους διαβεβαιώνει μάλιστα ότι ο Δήμος Ρόδου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την οριστική λύση στο θέμα της Γέφυρας Κρεμαστής.

Δείτε την επιστολή του δημάρχου Ρόδου

Αγαπητά μου παιδιά,

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την πρωτοβουλία σας και να σας ευχαριστήσω για την επιστολή σας την οποία διάβασα με μεγάλη προσοχή.

- Διαφήμιση -

Αναδείξατε πως η αξία του διαλόγου, της επικοινωνίας και της συνεργασίας δεν γνωρίζει ηλικία. Συνειδητοποιήσατε το ρόλο σας ως αναπόσπαστο και ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας μας, ευαισθητοποιηθήκατε, επικοινωνήσατε με την δημοτική και την περιφερειακή αρχή και με κριτικό πνεύμα και το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον προτείνατε λύσεις.

Με την επιστολή σας συμμετέχετε με τη σειρά σας ενεργά στις δημοκρατικές διαδικασίες της κοινωνίας μας και διεκδικείτε από τους αρμόδιους φορείς το σωστό σχεδιασμό και προγραμματισμό με ορίζοντα όχι μόνο το σήμερα, αλλά και το αύριο του νησιού μας.

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ την δασκάλα σας, καθώς και τις οικογένειες σας, οι οποίοι σας παρότρυναν να εκφράσετε τις εμπειρίες, τις ανησυχίες και τις ιδέες σας για ένα θέμα τόσο σημαντικό για το νησί μας, καθώς και για τις προσπάθειες τους να σας προετοιμάσουν να γίνετε ενεργά μέλη μιας συμμετοχικής κοινωνίας, διεκδικώντας τα δικαιώματα σας.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως ο Δήμος Ρόδου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου δοθεί μια οριστική και αποτελεσματική λύση στο θέμα της Γέφυρας Κρεμαστής, που θίξατε στην επιστολή σας.

Για άλλη μια φορά θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να σας ευχαριστήσω και να σας συγχαρώ για την εν λόγω πρωτοβουλία σας, την οποία εύχομαι να μιμηθούν και άλλα σχολεία.

Ευελπιστώ να μας δοθεί σύντομα η ευκαιρία να συζητήσουμε και από κοντά τα οράματα και τις ανησυχίες σας.

- Διαφήμιση -

Με εκτίμηση

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα