Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
27.1 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΕκπαίδευσηΕυχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου Ρόδου για τη συγκέντρωση του ποσού των 4.000...

Ευχαριστήριο μήνυμα του Δημάρχου Ρόδου για τη συγκέντρωση του ποσού των 4.000 ευρώ για την ενίσχυση του Ιδρύματος Υποτροφιών του Δήμου Ρόδου

- Διαφήμιση -

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στις Πηγές Καλλιθέας και συνέβαλαν οικονομικά προκειμένου να συγκεντρωθεί το ποσό των 4.000 ευρώ, το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα σε τέσσερις Ρόδιους φοιτητές να πάρουν φέτος υποτροφία. Η ανταπόκριση ήταν πέρα για πέρα μεγάλη και συνάμα συγκινητική.

Στόχος μας είναι το Ίδρυμα, με την συνδρομή της τοπικής κοινωνίας και των τοπικών επιχειρήσεων, να δυναμώσει τόσο ώστε να συμπαρίσταται σε όλο και περισσότερους φοιτητές της ροδιακής κοινωνίας, αφού η αξία της γνώσης και η δύναμη της θέλησης είναι η βάση για την πνευματική και πολιτιστική ανανέωση που θα φέρουν στον τόπο μας οι νέοι επιστήμονες.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Μιλτιάδη Λογοθέτη για την πολυετή και ανεκτίμητη προσφορά του και ο οποίος αποτελεί τον στυλοβάτη και την ψυχή του Ιδρύματος Υποτροφιών.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον κ. Κώστα Μπίγαλη, ο οποίος ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση μας και προσέφερε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του, καθώς και τον Πρόεδρο της ΔΕΡΜΑΕ και τους χορηγούς για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης.

- Διαφήμιση -

Για άλλη μια φορά η τοπική κοινωνία της Ρόδου απέδειξε πως διαθέτει κοινωνική ευαισθησία, που αποτυπώνεται μέσω της έμπρακτης στήριξης και αλληλεγγύης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπολίτες μας, οι οποίοι προσέφεραν για αυτόν τον σκοπό.

Όταν όλοι ενώνουμε τις δυνάμεις μας μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

 

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα