Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
29.3 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΑθλητισμόςH Διοίκηση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» καλεί όλα τα...

H Διοίκηση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» καλεί όλα τα μέλη του να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του 3ου Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου Ρόδου

- Διαφήμιση -

H Διοίκηση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» καλεί όλα τα μέλη του να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις του 3ου Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου Ρόδου που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Απριλίου 2016.

Το Σάββατο παρακολουθώντας τις ενδιαφέρουσες ομιλίες του κ. Δημήτρη Γαργαλιάνου, Λέκτορα στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, όπου σήμερα υπηρετεί στη θέση του Αναπληρωτή Καθηγητή στο αντικείμενο της Οργάνωσης & Διοίκησης του Αθλητισμού, με θέματα:

– «Διπλή καριέρα των αθλητών» και

– «Οργάνωση αθλητικού σωματείου».

- Διαφήμιση -

Θα γίνουν στις 6μ.μ. στο «Νεστορίδειον Μέλαθρον».

Επίσης, καλούμαι τα μέλη μας να τρέξουν και να παρακολουθήσουν τους αγώνες της Κυριακής, που θα έχουν αφετηρία τα Δικαστήρια και τερματισμό την πλατεία του Δημαρχείου Ρόδου. Θα εκκινήσουν, ο Μαραθώνιος στις 8π.μ., τα 10.000μ., τα 5.000μ. στις 11π.μ. και τα 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων στις 12.15μ.μ..

sillogos-emodoton-rodou02

Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Όπως είναι γνωστό, η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Δρόμου ενισχύοντας τον  Εθελοντισμό που αποτελεί μορφή ενεργού συμμετοχής του πολίτη στα κοινά, με τη συμβολή του στην αντιμετώπιση των αναγκών της καθημερινής ζωής, αποφάσισε να εντάξει στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων το έργο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» και την ευχαριστούν για αυτό.

«Μας δίνεται η ευκαιρία και πάλι να στείλουμε το αληθινό μήνυμα του εθελοντισμού και της προσφοράς στον συνάνθρωπο μας», λέει ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Φιλήμονας Νικολάου.

- Διαφήμιση -

Και κατέληξε: «Τη ζωή δεν μπορούμε να την αγοράσουμε, αλλά μπορούμε να την χαρίσουμε, αφιερώνοντας 10 μόνο λεπτά από τον χρόνο μας».

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ

Στην πλατεία Δημαρχείου την Κυριακή θα στηθεί ειδικό περίπτερο, από το οποίο θα γίνεται ενημέρωση από μέλη του Συλλόγου. Παράλληλα, με λίγο σάλιο, ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να γίνει και δότης μυελού των οστών. Επίσης, στον αγώνα των 5.000 μέτρων τα φανελάκια των συμμετεχόντων θα φέρουν και το λογότυπο του Συλλόγου.

Σας περιμένουμε όλους!

 

                                                                                ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

- Διαφήμιση -

                                                                                   ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα