Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
29.3 C
Rhodes
ΑρχικήΕκδηλώσειςΘέατρο«Τα Προξενιά» για 2 μόνο παραστάσεις στη Ρόδο

«Τα Προξενιά» για 2 μόνο παραστάσεις στη Ρόδο

- Διαφήμιση -

«Τα Προξενιά» η θεατρική παράσταση της θεατρικής ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχαγγέλου που κέρδισε το κοινό όπου κι αν παρουσιάστηκε, έρχονται και στη Ρόδο, συνεχίζοντας έτσι τον κύκλο μιας εξαιρετικά επιτυχημένης καλοκαιρινής περιοδείας σε όλη το νησί. Οι δυο παραστάσεις θα δοθούν σε συνεργασία με το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου − Δ.Ο.Π.Α.Ρ. στο Θερινό Κινηματοθέατρο Ρόδον στις 24 & 25 Σεπτεμβρίου.

Η παράσταση παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία του κ. Μιχάλη Τσακίρη, Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχαγγέλου, που έγραψε και τα κείμενα.Τα σκηνικά επιμελήθηκε ο κ. Αντώνης Τσακίρης και την μουσική επιμέλεια έχει ο κ. Αντώνης Κολιός.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Χρ. Ίκουτας, Θ. Κολιάδης, Τσ. Κοντόγιαννου, Β. Λεβέντη, Φλ. Λεβέντη, Μ. Παρδαλού, Μ. Πατσάη, Κ. Πορτοκαλλάς, Σ. Σακελλάρης, Μ. Σαρικάς, Χρ. Σαρή, Μ. Τουβραδόπουλος, Ν. Τσακίρης και η τετράποδη φίλη μας Φίνα.

Ο τίτλος της παράστασης σηματοδοτεί και το περιεχόμενό της. Πρόκειται για ένα από τα πολλά «ταξίδια» που έχει κάνει ο πάντα «ανήσυχος» δημιουργικά κ. Μιχάλης Τσακίρης στην παράδοση του Αρχαγγέλου, καθώς η ενασχόλησή του όλα αυτά τα χρόνια στο συγκεκριμένο χώρο, του επιτρέπει να κινείται σ’ αυτόν με ιδιαίτερη άνεση, αλλά και σεβασμό. Αυτή τη φορά όμως αλλάζει «ο τρόπος». Η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχαγγέλου επιστέφει όχι απλά με μια ξεκαρδιστική κωμωδία αλλά με μια κωμωδία γραμμένη στα Αρχαγγελίτικα.

- Διαφήμιση -

Τιμή Εισιτηρίου 5 ευρώ

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα