Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
29.3 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΕκπαίδευσηΒραβεύσεις Προσωπικού και Κοπή Πίτας του Εκπαιδευτικού Ομίλου «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

Βραβεύσεις Προσωπικού και Κοπή Πίτας του Εκπαιδευτικού Ομίλου «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

- Διαφήμιση -

Μια ξεχωριστή βραδιά έζησαν οι εργαζόμενοι του Εκπαιδευτικού Ομίλου «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2018, στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των Εκπαιδευτηρίων, όπου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πανηγυρική συνεστίαση για την κοπή της πίτας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η βράβευση εργαζομένων του Εκπαιδευτικού Ομίλου για το έργο και την προσφορά τους.

Στον ίδιο χώρο παραβρέθηκαν το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό όλων των επιμέρους μονάδων του εκπαιδευτικού ομίλου και συγκεκριμένα, των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ», του Αθλητικού και Πολιτιστικού Κέντρου «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις», των Εκπαιδευτικών Κέντρων «ΡΟΔΙΩΝ μάθησις»,  του Διεπιστημονικού Κέντρου Συμβουλευτικής «ΡΟΔΙΩΝ ανάδρασις», του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (Επιπέδου 2) του ωδείου «ΡΟΔΙΩΝ ωδείον» και της «Δωδεκανησιακής Εταιρείας Υπηρεσιών και Εμπορίου Ο.Ε.».

Ο Γενικός Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» κ. Κυριάκος Κυριακούλης στην εισαγωγική του ομιλία, επικεντρώθηκε στο πως μπορεί να αντιμετωπίσει ένας οργανισμός το μέλλον χωρίς φόβο και επεσήμανε με έμφαση ότι ο πιο απλός τρόπος να διασφαλίσουμε το μέλλον, είναι να εξαλείψουμε το «εγώ» και να ενισχύσουμε το «εμείς» σε τρεις διαστάσεις: το «εμείς» της σχέσης, το «εμείς» της ταυτότητας και το «εμείς» της ευθύνης.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η βράβευση των εργαζομένων του εκπαιδευτικού ομίλου. Από τον χώρο των εκπαιδευτικών βραβεύτηκαν για τη αφοσίωση και την προσφορά τους στην εκπαίδευση η κ. Βασιλική Πίνδη, δασκάλα και η κ. Μαρία Γρουίτση, φιλόλογος. Από το διοικητικό προσωπικό βραβεύτηκε Φώτης Συμιακός, λογιστής. Επιπρόσθετα, βραβεύτηκε ο κ. Γιώργος Τζεδάκης, γονέας του σχολείου, για την υποστήριξη και την προσφορά του στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Τις τιμητικές διακρίσεις απένειμαν ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου κ. Διονύσιος Σπανόπουλος, ο κ. Μάριος Χατζημιχάλης, Διευθυντής του «ΡΟΔΙΩΝ μάθησις», ο κ. Βλάσσης Τσίννας, Διευθυντής Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού Οργάνωσης και Διοίκησης και ο κ. Κυριάκος Κυριακούλης Γενικός Διευθυντής των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

- Διαφήμιση -

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου κ. Ιωάννης Παπαδομαρκάκης, η σχολική σύμβουλος κ. Αδαμαντία Φατσέα (Φυσικής Αγωγής), ο Επίκουρος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Σωτήρης Ντάλης, ο κ. Γιώργος Μπαρμπούτης, Διευθυντής του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας στη Ρόδο και Director of Marketing & Corpοrate Communications σε ξενοδοχειακό Όμιλο και οι εκπαιδευτικοί Αγγελική Τενέντε και Λίνα Φιλιππάκη.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με την κοπή πίτας και τον τυχερό να παραλαμβάνει το καθιερωμένο δώρο που ήταν ένα τριήμερο ταξίδι στην Πάτμο.

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα