Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
27.1 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΑθλητισμόςΗ γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών Cosmos Sport θα είναι ο κεντρικός χορηγός...

Η γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών Cosmos Sport θα είναι ο κεντρικός χορηγός στο 4ο Kos 3on3 Basketball Festival

- Διαφήμιση -

Συγκεκριμένα θα προσφέρει 300 μπλουζάκια με το logo της διοργάνωσης, δωροεπιταγή 400 ευρώ για τη νικήτρια ομάδα και πολλά αναμνηστικά δώρα για τη διοργάνωση, που θα διεξαχθεί από 29 έως 1 Ιουλίου στην πλατεία Ανταγόρα της Κω. Ο Α.Σ. Φοίβος Κω τις τελευταίες μέρες συνεχίζει τις ετοιμασίες έτσι ώστε το τουρνουά και φέτος να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ

  1. Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές θα πρέπει την ημέρα του αγώνα να προσκομίσουν αρνητική δήλωση αποτελέσματος SELF TEST προκειμένου να τους επιτραπεί η συμμετοχή.
  2. Όλοι οι αθλητές κατά την είσοδό τους στην αθλητική εγκατάσταση, θα απολυμαίνουν τα χέρια τους με κατάλληλο απολυμαντικό υγρό (ή gel), που ο διοργανωτής θα τους παρέχει στην είσοδο.
  3. Ο αθλητικός εξοπλισμός (μπάλες, κ.ο.κ.) θα πρέπει να έχει απολυμάνει με αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα (ή gel) 70%. από τις ομάδες, πριν τη χρήση του.
  4. Όπου είναι εφικτό, οι πύλες εισόδου/εξόδου προς/από τους αγωνιστικούς χώρους του γηπέδου συστήνεται να παραμένουν ανοιχτές, έτσι ώστε να αποφεύγεται η επαφή με τα κάγκελα.
  5. Όλοι όσοι εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και μόλις αποχωρούν από αυτόν και κατά τη διάρκεια των time out, οφείλουν να απολυμάνουν τα χέρια τους με κατάλληλο απολυμαντικό διάλλειμα (ή gel) που θα βρίσκεται σε εμφανές σημείο και στην γραμματεία του αγώνα.
  6. Δεν επιτρέπονται χειραψίες ή εναγκαλισμοί
  7. Οι καλαθοσφαιριστές, οι διαιτητές και οι αξιωματούχοι των ομάδων θα πρέπει να χρησιμοποιούν αποκλειστικά το δικό τους ρουχισμό και εξοπλισμό όπως πετσέτες, κ.ο.κ.
  8. Συνιστάται, όπου είναι εφικτό, ο περιορισμός στο ελάχιστο του συνωστισμού και η τήρηση της απόστασης των δύο μέτρων στις περιπτώσεις όπως π.χ. στην είσοδο και αποχώρηση από τον αγωνιστικό χώρο, στις οδηγίες του προπονητικού προσωπικού, στις ουρές για την εκτέλεση μιας άσκησης κατά την προθέρμανση, στην αποθεραπεία κ.ο.κ.
- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα