Δευτέρα, 15 Ιουλίου, 2024
29.3 C
Rhodes
ΑρχικήΕκδηλώσειςΔωρεάν ΕκδηλώσειςΌλη η Ελλάδα Ένας Πολιτισμός «ΣΥΝ-ΠΑΡΟΥΣΙΑ»

Όλη η Ελλάδα Ένας Πολιτισμός «ΣΥΝ-ΠΑΡΟΥΣΙΑ»

- Διαφήμιση -

To Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου, σας προσκαλούν στις δύο ηχητικές performance που θα επιτελέσει η Άννα Παγκάλου στις 1 και 2 Σεπτεμβρίου 2022, στις 20:30 στο χώρο του Προμαχώνα του Αγίου Γεωργίου στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου.

Παράλληλα, τις ημέρες αυτές, από τις 10:00 έως τις 18:00, στον ίδιο χώρο θα βρίσκονται ερευνήτριες από το Istorima, ένα μεγάλο εγχείρημα συλλογής προφορικών ιστοριών στην Ελλάδα, για να ακούσουν προσωπικές αφηγήσεις των επισκεπτών για τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Με τις εκδηλώσεις αυτές ολοκληρώνεται η εικαστική και ηχητική εγκατάσταση

ΣΥΝ-ΠΑΡΟΥΣΙΑ, της Χριστίνας Νάκου και της Άννας Παγκάλου η οποία φιλοξενείται στο χώρο του Προμαχώνα του Αγίου Γεωργίου από τις 15 Ιουλίου 2022 και πραγματεύεται τη Μικρασιατική Καταστροφή μέσα από την έννοια του πένθους και τη συνάντηση με τη θάλασσα.

- Διαφήμιση -

Η παραγωγή πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Όλη η Ελλάδα Ένας Πολιτισμός», το οποίο περιλαμβάνει σειρά εκδηλώσεων σε Αρχαιολογικούς Χώρους, Μουσεία και Μνημεία σε όλο τον ελλαδικό χώρο, με φετινή θεματική αφιερωμένη στη Μικρασιατική Καταστροφή.

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον εν λόγω θεσμό του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού στηρίζοντας τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται σε χώρους αρμοδιότητάς της.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το συνημμένο Δελτίο Τύπου.

Teaser video:

  https://youtu.be/tDcJaQ6ybZg

  https://youtu.be/NX4P2ujUWcQ

- Διαφήμιση -

  https://youtu.be/sIzE5mQcw7M

  https://youtu.be/32na-pDx9_I

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα