Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
27.1 C
Rhodes

Ημέρα Οινογνωσίας

- Διαφήμιση -
Μια μοναδική οινική εμπειρία: περισσότερα από 60 οινοποιεία και 350 ετικέτες κρασιών.
Η εταιρία ΜΑΚΕΣΤΑΣ Wine & Spirits και η κάβα VINTAGE διοργανώνουν την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου από τις 12 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ, στο Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου, Ημέρα Οινογνωσίας για επαγγελματίες αλλά και το οινόφιλο κοινό.
Για πρώτη φορά φιλοξενούνται στη Ρόδο περισσότερα από 60 οινοποιεία και 350 ετικέτες προσεκτικά επιλεγμένων κρασιών, αναδεικνύοντας κρασιά και περιοχές με εξαιρετική ποιότητα, γεύση και μαγευτική ιστορία.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια συναρπαστική οινική εμπειρία, τη δυνατότητα να γνωρίσουν μερικούς από τους καλυτέρους αμπελώνες από την εγχώρια αλλά και διεθνή αγορά και να συζητήσουν για οτιδήποτε θέλουν να μάθουν για τα κρασιά.
Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ ο χώρος του Μουσείου Νεοελληνικής Τέχνης Ρόδου, αναμένεται να πλημμυρήσει από μεθυστικά αρώματα και γεύσεις που θα αναδυθούν μέσα από τοπικές ποικιλίες κρασιών.
Μια μοναδική συνάντηση για τους φίλους του κρασιού με πάνω από 9 ώρες οινικής απόλαυσης με την εγγύηση υψηλής ποιότητας της εταιρίας ΜΑΚΕΣΤΑΣ Wine & Spirits, η οποία έχει μια μακρόχρονη ιστορία στην εισαγωγή και εμπορία τροφίμων και ποτών στην αγορά της Δωδεκανήσου από το 1972.
Η εκδήλωση είναι ανοικτή στο κοινό.
- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα