Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024
28.8 C
Rhodes
ΑρχικήΡόδοςΓαστρονομίαΜαγειρεύουμε παρέα… Σερβίρουμε Ισότητα

Μαγειρεύουμε παρέα… Σερβίρουμε Ισότητα

- Διαφήμιση -

Άνδρες και Γυναίκες μαγειρεύουμε παρέα την «μακαρονάδα της ισότητας». Στο πλαίσιο των δράσεων για την εξάλειψη των έμφυλων στερεοτύπων και την προώθηση της ισότητας των φύλων, σας προσκαλούμε την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 19.00 στον Τρούλο της Μουσικής στο Μανδράκι – έναντι της Τράπεζας της Ελλάδος στην εκδήλωση που διοργανώνουν:

  • Ο Δήμος Ρόδου με την κα. Ευδοκία Αποστολίδη-Πάττα, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο για θέματα Ισότητας των Φύλων,Οικολογίας και Πρωτογενούς Τομέα με τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών,
  • το Europe Direct Νοτίου Αιγαίου της ΑΝ.ΔΩ Α.Ε. με τον Πρόεδρο κο Φραγκάκη Ευάγγελο
  • και η Αστική Μη Kερδοσκοπική Eταιρία Emfasis Non-Profit.

Στην εκδήλωση αυτή άνδρες και γυναίκες Σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων Chefs Club, θα μαγειρέψουν παρέα την «Μακαρονάδα της Ισότητας», με στόχο την άρση των κοινωνικά κατασκευασμένων στερεοτύπων μεταξύ των δύο φύλων, που διέπουν όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής. Παράλληλα η Φιλαρμονική του Δήμου Ρόδου θα συνοδεύσει μουσικά τη δράση αυτή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΜΚΕ Emfasis Non-Profit και το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Ρόδου θα προσφέρουν μερίδες από τη μακαρονάδα σε άστεγους συμπολίτες μας.

Καμία δουλειά  δεν έχει φύλο..όλοι μαζί συλλογικά περνάμε το μήνυμα της ισότητας των φύλων και σπάμε τα στερεότυπα.

- Διαφήμιση -

 

- Διαφήμιση -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα