Monday, July 15, 2024
29.3 C
Rhodes
HomeΔιάφοραΛωτόςΜάρκος Τζαμάλης: «Ελάτε να μας γνωρίσετε»

Μάρκος Τζαμάλης: «Ελάτε να μας γνωρίσετε»

- Διαφήμιση -

Γεννήθηκε στην Κω το 1974, μεγάλωσε στο Ζαΐρ και σπούδασε Hotel Management στην φημισμένη σχολή Les Roches στην Ελβετία. Έχει εργαστεί για μερικές από τις πιο μεγάλες διεθνείς αλυσίδες στον κλάδο των ξενοδοχείων και της εστίασης, όπως η Hilton, η Hyatt, η Hard Rock Cafe και σε βραβευμένα ξενοδοχεία σε Αθήνα, Χαλκιδική και Σαντορίνη. Από τον Μάρτιο του 2014, ο Μάρκος Τζαμάλης ανέλαβε την Γενική Διεύθυνση του ξενοδοχείου Sheraton Rhodes Resort.

Πως νιώθετε για τη νέα σας θέση;
Είναι μεγάλη τιμή για εμένα, να μου εμπιστεύεται η Starwood Hotels & Resorts την διεύθυνση του μεγαλύτερου resort της στην νησιωτική Ελλάδα και του μόνου ξενοδοχείου πολυεθνικής εταιρείας στη Ρόδο. Η διεύθυνση ενός τέτοιου ξενοδοχείου, όπως το Sheraton Rhodes Resort, είναι ταυτόχρονα πρόκληση, καθώς η ύπαρξή του δημιουργεί επιπλέον προσδοκίες για την διεθνή εικόνα του νησιού.

Τι το ιδιαίτερο έχει το Sheraton Rhodes Resort;
Ανήκοντας στη Sheraton, η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους πελάτες μας είναι δεδομένη και ταυτόχρονα τηρούνται οι προδιαγραφές που θέτει η Starwood Hotels & Resorts, με περισσότερα από 1000 ξενοδοχεία σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τα καλύτερα. Το να είσαι Sheraton άλλωστε, σημαίνει να είσαι καλοδεχούμενος σε μία ζεστή κοινότητα: κάτι που το βιώνουν οι συνεργάτες μας, και φυσικά οι πελάτες μας.

Για ποιους λόγους επιλέχτηκε η Ρόδος από την εταιρεία;
Η Ρόδος υπήρξε ο πρώτος κοσμοπολίτικος προορισμός της Ελλάδας, πολύ πριν άλλες περιοχές καν αρχίσουν να αναπτύσσονται τουριστικά. Καταφέρνει να συνδυάζει μοναδικά μνημεία με εξαιρετικές παραλίες και πλούσιο φυσικό τοπίο. Μία μεγάλη επένδυση όπως το Sheraton Rhodes Resort και η παρουσία της Starwood, αποτελούν εγγύηση ότι ο προορισμός μπορεί να εξελιχθεί περαιτέρω και, γιατί όχι, να ξεπεράσει τον καλύτερο εαυτό του.

- Διαφήμιση -

Ο κόσμος της Ρόδου, όμως, δεν φαίνεται να γνωρίζει το ξενοδοχείο…
Το Sheraton Rhodes Resort είναι ανοικτό σε όλους. Κάθε κάτοικος της Ρόδου και κάθε επισκέπτης του νησιού, άσχετα με το αν μένει στο ξενοδοχείο, μπορεί να κάνει χρήση του Spa, των αθλητικών μας εγκαταστάσεών (Squash, Tennis, Μπάσκετ), να απολαύσει το φαγητό στα εστιατόριά μας ή να χαλαρώσει με ένα cocktail. Ο καθένας μπορεί να έρθει και να γνωρίσει την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών μας και το μοναδικό περιβάλλον του ξενοδοχείου. Ή ακόμη να οργανώσει ένα ξεχωριστό event μαζί μας όπως ένα πάρτι γενεθλίων, μία δεξίωση ή το γάμο του.

Εσείς, τι θα προτείνατε σε έναν φίλο σας;
Θα του πρότεινα να περάσει ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο στο ξενοδοχείο. Να αποδράσει λίγο από την πίεση και το άγχος της εβδομάδας και να χαλαρώσει στο Spa και να κοιμηθεί στα μοναδικά στρώματά μας, τα Sweet Sleeper Bed. Να απολαύσει αυθεντική Ιταλική κουζίνα στο L’Onda αλλά και γνώριμες ελληνικές γεύσεις στο νέο μας ελληνικό εστιατόριο, και τα δύο στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου, με την απεριόριστη θέα και το μοναδικό ηλιοβασίλεμα. Μάλιστα, έχουμε δημιουργήσει και σύντομα θα εγκαινιάσουμε το Sheraton Rhodes Resort Sports Club, στο οποίο ο καθένας μπορεί να εγγραφεί δωρεάν και να αποκτήσει αυτόματα πρόσβαση, με ειδικές τιμές,

Σας ευχαριστούμε πολύ για όλες αυτές τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Πώς θα θέλατε να κλείσουμε αυτή τη συνέντευξη;
Όπως σας είπα και νωρίτερα, η Sheraton έχει σαν στόχο την δημιουργία μίας κοινότητας σε κάθε ξενοδοχείο της. Η κοινότητα αυτή πρέπει να είναι εξωστρεφής και ανοικτή προς την τοπική κοινωνία. Ελάτε να μας γνωρίσετε και να γίνετε μέλος μίας μεγάλης οικογένειας.

- Διαφήμιση -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.