Wednesday, July 17, 2024
29.3 C
Rhodes
Homerhodes.onlineΗ συμβουλή της εβδομάδαςΝυφούλες του 2015 προετοιμαστείτε! Ο οδηγός για το νυφικό σας φόρεμα είναι...

Νυφούλες του 2015 προετοιμαστείτε! Ο οδηγός για το νυφικό σας φόρεμα είναι εδώ!

- Διαφήμιση -

Αγαπημένες μου νυφούλες ήρθε ο νέος χρόνος και όπως το 2014 πήγε ανέλπιστα καλά σε γάμους, έτσι και το 2015 προβλέπεται να πάει εξίσου καλά (Μην σας αγχώνει η αλλαγή κυβέρνησης! Σας θέλω αισιόδοξες!)

Να σας πω αρχικά ότι η λέξη “οδηγός” είναι κάτι πολύ γενικό και καθορίζει απλά το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθεί το παρόν άρθρο. Γιατί οδηγός για το κατάλληλο νυφικό δεν υπάρχει. Αυτά που πρέπει να έχει μια μέλλουσα νυφούλα στο πίσω μέρος τους μυαλού της είναι τα παρακάτω:

Κανόνας Νο. 1 – Το κατάλληλο νυφικό είναι αυτό που σου ταιριάζει!

Κανόνας Νο. 2 – Ποτέ μην λες “Αυτό είναι το νυφικό που μ’αρέσει” εάν δεν το δοκιμάσεις πρώτα! Αν σου αρέσει βλέποντάς το στο περιοδικό, δεν σημαίνει ότι θα σου “πηγαίνει” απαραίτητα.

- Διαφήμιση -

Κανόνας Νο.3 – Αντιστοίχως, ποτέ μην απορρίπτεις ένα νυφικό από το περιοδικό προτού το δοκιμάσεις! Για παράδειγμα, μπορεί να σ’αρέσει ένα κομμάτι του νυφικού και να μην σ’αρέσει κάποιο άλλο, μπες στον κόπο να το δοκιμάσεις ώστε να το απορρίψεις εντελώς -και να επιβεβαιωθείς στις φίλες σου που σου έλεγαν ότι θα σου πηγαίνει!

Κανόνας Νο. 4 – Το να γνωρίζεις το σωματότυπό σου, αλλά και το προσωπικό σου στυλ είναι βασική προϋπόθεση για να διαλέξεις το νυφικό των ονείρων σου!

Κανόνας Νο. 5 – Όλες μας ονειρευόμαστε την ημέρα του γάμου μας να είναι όπως της πριγκίπισσα Νταϊάνα, της Σαρλίν του Μονακό και της Κέιτ Μίντλετον. Θα μιλήσω σχετικά με το νυφικό. Δεν είναι απαραίτητο να ντυθούμε βασίλισσα του χιονιού ή η Barbie νύφη για να πάμε στην εκκλησία. Υπάρχουν πολλών ειδών νυφικά, άλλα περισσότερο διακοσμημένα και άλλα λιγότερο που μπορούν να αναδείξουν καλύτερα την ομορφιά και την προσωπικότητά μας. Αυτό που πρέπει να σκεφτείτε είναι ότι την ημέρα του γάμου σας πρέπει να είστε ο εαυτός σας. Να είστε εσείς!

Κανόνας Νο. 6 – Πάντα, στην πρόβα νυφικού να παίρνετε μαζί σας άτομα που εμπιστεύεστε απόλυτα. Επίσης, θα τους ζητήσετε να κρίνουν το οπτικό αποτέλεσμα και όχι το αν συνάδει με την δική τους αισθητική. ‘Αλλωστε το νυφικό μόλις το φορέσετε είναι αλήθεια ότι θα αναφωνήσετε “Αυτό είναι!”.

Κανόνας Νο. 7 – Προσπαθήστε να αποφύγετε, γενικότερα, τα πολύ αποκαλυπτικά νυφικά. Σημείωση: Μην τα αποκλείσετε, απλά μπορείτε στην εκκλησία να προσθέσετε ένα ζακετάκι ή λίγη δανδέλα και να το αφαιρέσετε μετά στην γαμήλια δεξίωση.

Κανόνας Νο. 8 – Προτού ξεκινήσετε την αναζήτηση νυφικού, είναι καλό να θέσετε ένα ανώτατο budget που καλό θα ήταν να μην το υπερβείτε. (Έχετε υπόψην ότι σ’αυτό το budget πρέπει να περιλαμβάνονται 2 παρανυφάκια, το πέπλο, το φουρό ή/και η ζώνη)

- Διαφήμιση -

Κανόνας Νο. 9 – Αυτός ο κανόνας συνδέεται άμεσα με τον προηγούμενο. Αφού έχετε θέσει τον προϋπολογισμό, καλό θα ήταν να μην ψάξετε σε οίκους νυφικών που γνωρίζετε ότι υπερβαίνουν κατά πολύ αυτό το ποσό. Και αυτό, γιατί μπορεί να σας αρέσει τόσο πολύ ένα φόρεμα που ωστόσο δεν θα μπορείτε να αγοράσετε, θα απογοητευθείτε και αυτό μπορεί ενδεχομένως να επηρεάσει την μετέπειτα επιλογή του νυφικού σας.

Κανόνας Νο. 10 – Αυτό που πρέπει να λάβετε υπόψην είναι η εποχή που θα λάβει χώρα ο γάμος σας. Άλλα υφάσματα ενδείκνυνται για το καλοκαίρι και άλλα για το χειμώνα.

Αυτοί ήταν μόνο μερικοί από τους κανόνες που θα ήθελα να σας παρουσιάσω. Τους υπόλοιπους θα τους βρείτε σε προσεχές άρθρο μου! Αυτό που τέλος θα ήθελα να γνωρίζετε και είναι πράγματι πολύ σημαντικό είναι η διάθεση! Να πηγαίνετε πάντα με διάθεση και όρεξη να δοκιμάσετε νυφικά! Θα σας αρέσουν περισσότερο!

Η συνέχεια στο επόμενο!

Μπορείτε να μας στείλετε τις εμφανίσεις σας για συμβουλές αποκλειστικά και μόνο για εσάς στο info@rhodes.com.gr

Για παλιότερα tips δείτε εδώ

- Διαφήμιση -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

No events to display.

Διαβάστε ακόμη στο rhodes.com.gr

Σχετικά άρθρα

No events to display.